Trouwlocatie: Strandpaviljoen Club Zand

ongedwongen & relaxt

Bruidsfotografie trouwlocatie club zand castricum

Trouwen met je voeten in het zand en prachtig uitzicht over de zee! Trouwlocatie Club Zand in Castricum aan Zee is een toffe en relaxte strandtent met surferssfeertje. Ideaal voor de laidbeck en romantische bruiloft van Sandra & Stephan met een après-ski thema, in de zomer ;-). Beide grote wintersport liefhebbers, dus waarom niet? Het voordeel van trouwen op het strand is dat alles mag en niets hoeft. Dus niks is te gek en de etiquettes kunnen lekker overboord!

Het weer was prachtig en gelukkig stond er niet teveel wind. Ideaal om met de voeten in het zand te trouwen, en te fotograferen ;-), want ook ik loop graag met mijn voeten in het zand! Door de tent met lampjes kreeg de bruiloft ook nog een festival tintje. I love it!

Eerder op de dag hadden we foto’s gemaakt in de duinen van Castricum aan Zee. Het weer was prachtig, maar dat betekende ook dat het heel druk was op het strand. Gelukkig is er direct achter de kustlijn een breed duingebied, waar het heerlijk rustig was en ideaal voor een ongedwongen fotoshoot met het bruidspaar. Benieuwd naar de bruidsreportage? Bekijk hier het blog dat ik erover heb gemaakt.

Every love story… starts at the beach.