Trouwlocatie Paviljoen Twiske

een oase van rust

Trouwlocatie paviljoen twiske

Trouwlocatie Paviljoen Twiske

Regelmatig kom ik op mooie en bijzondere locaties en sommige zijn zo verborgen dat ik ze graag extra met jullie deel :-). Trouwlocatie Paviljoen Twiske is zo’n verborgen parel. Gelegen in het prachtige natuurgebied het Twiske in Oostzaan met schitterende vergezichten over het water. Een oase van rust aan de andere kant van het IJ!

Oude VW busje

De dag begon in Hoofddorp waar het bruidspaar woont. Mijn dag begon bij de bruidegom thuis waar hij samen met zijn zoontje zich aan het voorbereiden was. Daarna ging ik naar de ouders van de bruid waar zij samen met haar dochter haar en make-up liet doen. Als trouwauto hadden ze een super mooie en originele VW busjes geregeld, met prachtige bloemen decoratie!

Skate park als fotoshoot locatie

Omdat de weersvoorspelling niet zo goed waren had het bruidspaar van te voren bedacht waar ze binnen de fotoshoot zouden kunnen doen. Ze hadden een super toffe en stoere locatie gevonden, namelijk een skate park met heel veel mooie en kleurrijke graffiti onder een snelweg. Het contrast van stoere en kleurrijke met het romantische van een bruidspaar is super!

Bijzonder bruidspaar

Daarnaast was deze bruiloft extra bijzonder, want niemand minder dan de eigenaar van Paviljoen Twiske trouwde er! Het thema was festival en aan alles was gedacht, van de decoratie tot aan de ijsco ‘mini’ kar! Komend jaar mag ik weer een bruiloft op deze toffe locatie fotograferen, van een ander bruidspaar natuurlijk 😉 en ik kijk er nu al naar uit!

Hebben jullie trouwplannen bij Paviljoen Twiske of op een andere toffe locatie? En zijn jullie benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen als fotograaf? Vraag vrijblijvend beschikbaarheid en informatie aan!

Leveranciers
Trouwlocatie: Paviljoen Twiske