Trouwlocatie Huis Leyduin

stijlvol & klassiek

Trouwlocatie Huis Leyduin

Trouwlocatie Huis Leyduin

Huis Leyduin is een prachtige en klassieke landhuis, idyllische gelegen in het natuurgebied van Buitenplaats Leyduin. Afgelopen najaar heb ik hier de prachtige en intieme bruiloft van Paula & Martijn mogen fotograferen. De first look vond vlak voor de ceremonie plaats. Dat maakte het extra bijzonder, omdat niet alleen de gasten maar ook de bruidegom zijn bruid op dat moment voor het eerst zag. Als romanticus ben ik dol op dit soort momenten!

Landhuis als prachtig decor

De ceremonie vond buiten plaats voor het landhuis dat als prachtig decor diende. Omringd door natuur kan ik me geen mooiere of romantschisere locatie bedenken voor een intieme bruiloft met naaste familie en goede vrienden. Vlak na de ceremonie begon het te regenen, maar dat was geen straf, want het landhuis beschikt over mooie en stijlvolle ruimtes.

Bruidsreportage

Ondanks de regen hebben we binnen een prachtige bruidsreportage kunnen maken. Van mooie raampartijen tot een grote statige trap en doorkijkjes, het landhuis biedt voldoende mogelijkheden om binnen schitterende foto’s te maken. Ik heb een grote liefde voor natuurlijk daglicht, de grote ramen bieden ruim voldoende daglicht om prachtige foto’s te maken van het bruidspaar. En er was een trap! Ik ben dol mooie oude statige trappen 🙂 Alle ingredienten waren er dus aanwezig!

Hebben jullie trouwplannen bij Huis Leyduin of op een andere romantische locatie?

Leveranciers
Trouwlocatie: Huis Leyduin