Trouwlocatie Het Oude Slot

romantisch & stijlvol

Trouwlocatie het Oude Slot

Trouwlocatie Het Oude Slot

Een prachtige en verborgen locatie, trouwlocatie het Oude Slot in Heemstede. Het is een van mijn favoriete trouwlocaties, niet alleen omdat het in de buurt is, maar vooral omdat alle ingredienten aanwezig zijn voor een prachtige en ontspannen bruiloft. Afgelopen jaar mocht ik er de bruiloft van Lina & Jordy vastleggen. Ze hadden ervoor gekozen alles op 1 locatie plaats te laten vinden, het Oude Slot leent zich daar perfect voor.

Romantische trouwkapel

Het was een heerlijke zomerse dag. De ceremonie vond buiten plaats bij het romantische trouwkapel, met prachtig uitzicht op het Oude Slot en de grachten. Aansluitend was er een toast met bubbels en cupcakes, gemaakt door de broer van de bruid. De gasten van het bruidspaar konden heerlijk genieten op de binnenplaats van het slot. En dat gaf mij de gelegendheid om samen met het bruidspaar een mini fotoshoot te doen in de omliggende tuin.

Ontroerende speeches

Het diner vond plaats op de zolder waar heerlijk werd gegeten. Het was ook het geschikte moment voor een paar mooie, grappige en ontroerende speeches. Er werd zelfs een traantje weg gepinkt. Het dessert bestond uit prachtige ijstaarten en limencello. Na het diner was het tijd voor het feest dat door het bruidspaar werd geopend met een romantische openingsdans.

Trouwlocatie: Het Oude Slot