Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam

eco-chique & uniek

Dichtbij Amsterdam en toch in de natuur. Paviljoen Puur is een fijne locatie voor een ongedwongen en ontspannen bruiloft!

Voor Danny begon de dag in zijn ouderlijk huis in Oostzaan, samen met zijn ouders en beste vrienden. Op 5 minuten afstand was Marion samen met haar vriendinnen en moeder in hun huis zich aan het voorbereiden op de prachtige dag. Ideaal voor mij om zowel de voorbereidingen van de bruidegom en de bruid vast te leggen :-). Na de first look vertrokken we naar natuurgebied het Twiske voor deel 1 van de bruidsreportage. Omdat ik al vaker daar ben geweest voor bruidsreportages ken ik ondertussen dé plekjes voor mooie foto’s. Deel 2 van de bruidsreportage vond plaat bij Paviljoen Puur. En wat een prachtige locatie! Niet alleen om te trouwen, maar ook voor de bruidsreportage. Denk aan oude bunkers, wilde bloemen, hoog gras, verborgen paadjes en oude grote bomen!

Omdat het een hele warm dag was kon de ceremonie buiten plaatsvinden. Achter het hoofdgebouw in een mooi beschut veld omringt door groen en wilde bloemen. Super romantisch! Na de ceremonie was het tijd voor een groepsfoto met alle daggasten en natuurlijk taart en een toast. Het was tijd om te genieten van elkaar en van de gasten onder een heerlijke warme zon.

De dag eindige voor mij aan het begin van de diner, heerlijk buiten aan een lange tafel met je besten vrienden en familie. Daar moest natuurlijk nog we een paar mooie foto’s van maken. Want mooie gedekt lange tafels en dan ook nog buiten! Daar gaat mijn hart ook sneller van kloppen 😉

WAUW!!!!!

We kregen net ons pakket en pakte deze met spanning uit en wat een prachtig resultaat!! Echt geweldig, zo mooi geworden. Heel erg bedankt!

Marion & Danny