Bruiloft Landgoed Waterland

stijlvol & klassiek

Afgelopen jaren heb ik een veel prachtige bruiloften mogen fotograferen op zeer verschillende en bijzondere locaties. Zo ook op Landgoed Waterland in Velsen-Zuid. Op het landgoed staat een 18e eeuws landhuis met schitterende stijlkamers, omringd door een prachtig natuurgebied.

Het monumentale landhuis beschikt ook over hotelkamers en daarom had het bruidspaar ervoor gekozen om zich daar voor te bereiden en om te kleden. Dit was natuurlijk een uitgelezen kans om zowel de voorbereidingen van de bruid als van de bruidegom vast te leggen. Ik hoefde alleen maar de gang over te steken :-). De ruime kamers en grote ramen waren ideaal om klassieke en stijlvolle foto’s te maken met een prachtige lichtval. Ook het natuurgebied rondom Landgoed Waterland was schitterend en divers. Lanen met grote bomen, kleine paden, grasvelden, water, bakstenen muren en en wilde bloemen, ideaal voor romantische en pure bruidsfotografie.

De gehele dag vond plaats op Landgoed Waterland, waardoor het een ontspannen en ongedwongen dag werd met fijne mensen. De liefde en verbondenheid is duidelijk zichtbaar op de foto’s. Pure emoties en een fijne ontspannen sfeer, de ideale omstandigheden voor een mooie bruidsreportage. Iedereen genot en was zich zelf, ik hoefde het alleen maar vast te leggen.

Stephanie heeft echt schitterende foto’s gemaakt van onze bruiloft! Ze is rustig en prettig aanwezig, maar neemt ook op de juiste momenten de leiding waardoor foto’s gemakkelijk worden genomen. Ze maakt heel goed gebruik van de omgeving en het licht. We zijn superblij met het eindresultaat!

Lisanne & Stefan