Bruiloft Villa Westend

sprankelend & vol emoties

Een bruiloft in mijn stad en in in mijn favoriete trouwzaal (ja, ik heb er veel gezien, maar er is nog geen die zulk mooi natuurlijk licht heeft als de Gravenzaal in Haarlem)! Afgelopen juni (2018) mocht ik de bruiloft van Franka & Daan vastleggen. De dag begon bij hun thuis met de voorbereidingen van de bruid. Daan kwam haar ophalen met een super toffe Yellow Cab!
Voor de ceremonie hadden zij gekozen voor de Gravenzaal in Haarlem, had ik al verteld dat dat mijn favoriete trouwzaal is ;-)? Na de ceremonie zijn we samen de binnenstad van Haarlem ingetrokken om foto’s van hun tweeën te maken. Alhoewel ik graag foto’s in de natuur maak, leent een historische en karakteristieke binnenstad zoals die van Haarlem zich uitstekend voor mooie en bijzondere foto’s.

Na de bruidsreportage vertrok het bruidspaar, met de Yellow Cab, richting Villa Westend in Velserbroek voor een borrel, diner en feest. Tussendoor hebben we ook nog foto’s gemaakt met hun familie en vrienden, in de natuur ;-). Ondanks dat het weer een beetje koud en regenachtig was, leent Villa Westend zich goed voor een (trouw)feest. Door de grote raampartijen komt veel licht naar binnen en het uitzicht over het water is ook niet verkeerd!

We zijn enorm blij met onze keuze voor Stephanie als onze trouwfotograaf. Haar enthousiaste, prettige benadering, behulpzame manier van samenwerking en haar romantische blik heeft ervoor gezorgd dat onze bruiloft super mooi is vastgelegd. Stephanie werkt enorm precies en denkt erg goed mee, houdt in de gaten wanneer ze wat voor informatie van je nodig hebt en is prettig in de omgang. Een grote aanrader! 

Franka & Daan