Bruidsfotografie Orangerie Elswout

romantisch & stijlvol

Engelse én Franse stijl

Bruidsfotografie en Orangerie Elswout, dat is een perfectie combinatie! De Orangerie is een klassieke en unieke locatie gelegen op het prachtige Landgoed Elswout in Overveen. Een sprookjesachtige plek, ideaal voor een bruiloft én bruidsfotografie door de mooie natuur en grote de vele paden, lanen, velden, huisjes, bruggetjes en water. Op het landgoed is zowel de romantische en natuurlijke ogende Engelse landschapsstijl als de strakke en symmetrische Franse stijl aanwezig. Meer heb je niet nodig 🙂

Turquoise openslaande deuren

Het zal jullie niet verbazen dat ik graag op het landgoed Elswout kom voor trouwfotografie. Niet alleen het natuurgebied is prachtig en fotogeniek, maar ook de Orangerie. Alleen het woord al, orangerie… :-). Het momument is klassiek, stijlvol en straalt een zomers gevoel uit door de mooie grote turquoise openslaande deuren. Door de grote raampartijen stroomt er veel natuurlijk licht naar binnen wat bijdraagt aan mooie en lichte foto’s, bijvoorbeeld tijdens de ceremonie. Maar de grote ramen zorgen ook voor een prachtig uitzicht naar buiten, waardoor je binnen het gevoel hebt midden in de natuur te zijn. Alle ingredienten voor romantische en pure bruidsfotografie zijn aanwezig bij Orangerie Elwsout. Ik ben verliefd op deze locatie en hoop er nog vaker te mogen komen!

We zitten hier verweg in Lombok te genieten van de preview… Wauw! We kunnen alleen maar zeggen wat een mooie dag het was. Zo goed weergegeven in je foto’s, precies zoals wij het hebben ervaren en meer. Je legt exact de sfeer vast, helder, lief en romantisch. Prachtig in de details, ik hou ervan. We zijn stil en ontroerd.

Heel benieuwd zijn we naar de andere foto’s. Dank je wel alvast.

Met de allerliefste groet,
Hélène & Oskar

Leveranciers bruiloft Helene & Oskar
Trouwlocatie: Orangerie Elswout in Overveen
Pak: Roka
Trouwjurk: JS Jewelry Shop
Trouwringen: Langerak juwelier
Bloemen: Jasmijn Bloembinders

Bekijk meer van mijn werk als bruidsfotograaf.