Bruidsfotografie Hotel Pulitzer Amsterdam

elegant & klassiek

Amsterdamse elegantie

Bruidsfotografie Hotel Pulitzer Amsterdam. Afgelopen voorjaar was Hotel Pulitzer Amsterdam het decor van de intieme bruiloft van Romy & Ohad. Een heerlijke en elegante omgeving voor bruidsfotografie! Samen met hun ouders, broers, zussen, aanhang en nichtje van de bruid trouwden zij in de Copper Chamber van het Pulitzer Hotel. De intieme kamer was een prachtige setting voor hun ‘kleine’ bruiloft, want de ‘grote’ bruiloft, met meer dan 200 gasten volgde later in het voorjaar in Tel Aviv. Hotel Pulitzer Amsterdam is werkelijk een droom voor elke fotograaf die van de ‘Oude Meesters’ houdt. Prachtige stijlkamers en elegant en smaakvol aangekleed. Meer kun je niet wensen voor stijlvolle & klassieke trouwfotografie.

Hortus Botanicus

De dag begon bij Romy & Ohad thuis, waar de bruid zich voorbereide en de familie langzaam aan binnen druppelde. Rond het middag uur kwam Ohad ook naar het appartement voor de first look en om zijn bruid op te halen voor een bruidsreportage in de Hortus Botanicus in Amsterdam. De Hortus is een van mijn favoriete plekken in Amsterdam voor bruidsfotografie. In alle jaargetijden en weersomstandigheden kun je er prachtige foto’s maken. Ik kom er regelmatig en ontdek nog steeds nieuwe plekjes voor nog mooiere foto’s. Op mijn wensenlijstje staat ook een bruiloft met ceremonie in de Hortus te mogen fotograferen 🙂 .

Hebben jullie trouwplannen in Hotel Pulizter Amsterdam of op een andere mooie locatie? En zijn jullie benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen met mijn bruidsfotografie? Neem dan vrijblijvend contact met me op en wie weet tot snel!

Leveranciers bruiloft Romy & Ohad
Trouwlocatie: Hotel Pulitzer Amsterdam

Bekijk meer van mijn werk als bruidsfotograaf.