Mini fotoboek

bij alle bruidsreportages en fotosessies inbegrepen

Mini fotoboek

Minif fotoboek

Er is altijd een mini fotoboek bij alle bruidsreportages en fotosessies inbegrepen.* Vorig jaar september (2018) heb ik een (voor mij ;-)) nieuwe Nederlandse leverancier gevonden die prachtige fine art trouwalbums maakt. De fotoboeken worden handgemaakt en beschikken over dikke vlakliggende pagina’s van super mat fine-art papier. Ik ben zelf een grote fan van fine-art papier en laat al mijn foto’s daarop afdrukken.
Kenmerken van fine-art prints zijn:

  • scherpe afdrukken
  • rijke kleuren
  • zachte texture
  • 100% wit papier

Waarom is een mini fotoboek inbegrepen?

Ik merkte afgelopen jaren dat ik veel plezier beleefde aan het maken van fotoboeken voor bruidsparen. Niet alleen het proces, maar ook daadwerkelijks iets tastbaar te kunnen maken en opsturen of afleveren, dat maakt voor mij het verhaal compleet. Daarom krijgen alle bruidsparen vanaf dit jaar een mini fotoboek cadeau. Het fotoboek is 15 x 15 cm inclusief 10 spreads (20 pagina’s en 12 pagina’s voor de fotosessies) met de hoogte punten van jullie dag. Natuurlijk is het ook mogelijk om een ‘groot’ fotoboek te bestellen door middel van een upgrade. Voordelen van een groot fotoboek; de opmaak wordt samen met jullie bepaald, keuze uit diverse materialen zoals linnen en leer, heel veel kleuzen voor de cover, extra opties zoals handgemaakte bewaardozen en personalisatie opties.

Tips voor uitvergrotingen

Willen jullie naast een fotoboek ook een foto of een paar groot laten afdrukken op bijvoorbeeld canvas of hout? Voor goede prijs-kwaliteit kunnen jullie kijken op fotogeschenk.nl of profotonet.nl.

* Mini fotoboeken voor bruidsreportages worden op fine art papier gedrukt en die voor de fotosessies op mat fotopapier.