Liefdevolle fotoshoot thuis

gezellig & knus

Liefdevolle fotoshoot thuis

Liefdevolle fotoshoot thuis

Ik ben dol op liefde en helemaal om deze liefde vast te leggen. Liefde tussen moeder en dochter, vader en zoon, man en vrouw, vrouw en vrouw… ik leg alle liefde liefdevol vast. Had ik al verteld dat ik dol ben op liefde ;-)? Afgelopen najaar kreeg ik de vraag of ik een liefdevolle fotoshoot thuis wilde maken van een moeder en haar dochtertje. Ik kon mijn geluk niet op 😀 . De liefde en aandacht voor elkaar was zo mooi en puur, gewoon prachtig om vast te leggen!

Gezellig & knus

En wat is fijner om op een herfstdag lekker thuis op de bank samen een boekje te zitten? Lekker samen lezen en een liga eten 😉 . En daarna samen de tipi tent in te kruipen om te spelen en thee te drinken. Aangezien het een mooie herfstdag was gingen de laarsjes aan om samen te wandelen en een frisse neus te halen!

Fotosessie op locatie

Bij een fotosessie op locatie denk je mississchien snel aan een locatie buiten, zoals in de duinen of in het bos, maar het kan natuurlijk ook gewoon bij jullie thuis. Vooral als de kinderen nog klein zijn is het fijn voor ze om in een vertrouwende omgeving gefotografeerd te worden. Zo’n fotoshoot op zich is al best wel spannend!

Wil je ook een liefdevolle en pure fotoshoot met je lief, je kind(eren) of je gezin? Bekijk hier de mogelijkheden voor fotosessie. Wie weet tot snel!