Informatie bruidsfotografie

werkwijze en investering

Werkwijze

 

Ik vind het belangrijk om elkaar beter leren kennen, daarom plan ik graag een (vrijblijvende) kennismaking met jullie. Tijdens de afspraak bespreken we onder andere de planning van jullie bruiloft, maar ook jullie wensen en ideeën qua fotografie. Ik deel ook graag mijn ervaringen en tips met jullie. Daarnaast ik vind het belangrijk dat we kijken of er een klik is. Ik ben namelijk een groot gedeelte van jullie dag aanwezig en dat moet dus goed voor jullie voelen! Want als jullie je op je gemak voelen kan ik jullie vast leggen zoals jullie echt zijn! Het kennismakingsgesprek kan bij mij of bij jullie thuis, of bijvoorbeeld op jullie trouwlocatie.

Mijn stijl wordt ook wel journalistiek genoemd. Ik regisseer zo min mogelijk en leg vooral dat vast wat er gebeurt. Ik krijg regelmatig na afloop van een bruiloft te horen dat mijn aanwezigheid onopvallend was, dat ik op ging in het gezelschap en dat de gasten zich ontspannen en prettig voelde. De mooiste momenten gebeuren namelijk spontaan!

Om elk bruidspaar de volledige aandacht te kunnen geven en elke bruiloft op z’n allermooist vast te leggen, fotografeer ik een maximum van vier bruiloften per maand. Met name de populaire trouwmaanden zitten snel vol, dus wacht niet te lang met contact op te nemen voor beschikbaarheid en een optie!

 

Bruidsfotografie Haarlem trouwjurk

*Dit pakket kan alleen geboekt worden op ma-di-woe-do in de maanden okt. t/m april.

**Bovengenoemde prijs is inclusief reiskosten en BTW, dat is wel zo makkelijk. Het kleine fotoboek is 15x15 cm en heeft linnen cover. Het maximale aantal uur dat ik werk op een dag is 10. De investering voor een reportage zijn afhankelijk van jullie specifieke wensen. Uiteraard het aantal uren, maar ook of jullie bijvoorbeeld een upgrade naar een groter fotoboek willen. Pictures & Love Stories behoudt het recht om de foto’s te gebruiken voor de eigen website, social media of drukwerk. Indien jullie dit liever niet willen, gelieve dit vooraf aan te geven. Bij alle boekingen gelden mijn algemene voorwaarden.

Lieve woorden van een bruidspaar

Wij zijn deze september getrouwd en Stephanie was erbij om voor ons onze dag vast te leggen. Al vanaf het eerste gesprek voelde het contact erg prettig en warm (zeker vergeleken de wat meer zakelijke benadering van andere ”goede” fotografen). Stephanie heeft goed meegedacht met onze wensen en gaf ons er vertrouwen in dat alles met betrekking tot de foto’s goed zou komen. Ook ging het communiceren via de mail heel snel en duidelijk en hielp ze met het bedenken van allerlei aspecten van de bruiloft waar we nog niet eens helemaal hadden bij stil gestaan.

Het allerbelangrijkste natuurlijk: de foto’s zijn prachtig geworden. Alle mooie momenten zijn op spontane wijze vastgelegd, en de foto’s terugkijken brengt ons echt weer helemaal terug naar de mooie momenten van onze dag. Ook alle hulp met het maken van het fotoalbum ging op een hele prettige vlotte wijze en ook met het album zijn we ontzettend blij. We hadden het niet beter kunnen wensen. Iedereen die onze foto’s ziet is onder de indruk!

Stephanie, onwijs bedankt voor het vastleggen van onze dag. Als we weer een fotograaf zoeken dan weten we zeker dat we weer contact met je opnemen!

Iris & Koen