Kinderfotografie Haarlem

ongedwongen & puur

Kinderfotografie Haarlem

Kinderfotografie Haarlem

Hoe krijg je kinderen mooi en puur op de foto? Door ze in hun kracht te laten en lekker buiten te laten spelen. Als kinderen zich op hun gemak voelen en fijn hun eigen ding kunnen doen, dan zijn ze op hun puurst en mooist te fotograferen. Daarom kies ik bewust voor om niet in een studio te fotograferen, maar lekker buiten, waar kinderen alle ruimte hebben om te bewegen, spelen en ontdekken. Dat is kinderfotografie Haarlem!

Variatie in beeld

Tijdens de fotosessie gaat het ook om de interactie tussen de kinderen. Ik bedenk bijvoorbeeld spelletjes en geef waar nodig natuurlijk ook aanwijzingen. Maar ik laat ook graag dingen gaan zoals ze gaan en pik daar een momentjes uit. Ik maak een ruime variatie in beeld, van close-ups, de kinderen middenin de prachtige natuur en een paar losse portretten zullen ook niet ontbreken.

Daarnaast denk ik graag mee over de een leuke locatie, kleding en activiteiten die we tijdens de fotosessie kunnen doen.

Ik ken ondertussen vele mooie plekjes voor fotosessie met jullie kinderen in de omgeving van Haarlem. Een van mijn favoriete plekken is het Middenduin gebied. Maar ik laat me ook graag verrassen door jullie ideeen!

Kinderfotografie is er vanaf € 200

  • 45 minuten fotografie op locatie
  • geschikt voor 2 kinderen
  • 10 hoge resolutie foto’s in kleur en/of zwart-wit
  • professionele editing
  • inclusief reiskosten binnen een straal van 25 km vanaf Haarlem (postcode 2036SK)
  • extra kind + € 50
Kinderfotografie Haarlem