Informatie fotosessies

werkwijze en investering

Werkwijze fotosessie

Een fotosessie kan plaatsvinden in verschillende samenstellingen en op diverse locaties. Zo leg ik veel gezinnen met (jonge) kinderen vast bijvoorbeeld in de duinen of op het strand.  Ongedwongen en spontane foto’s, vooral niet te geposeerd, zo zie ik een fotosessie het liefst! Een paar mooie portretten zullen niet ontbreken in de serie, maar de nadruk zal vooral liggen op ongedwongen en spontane foto’s. Ik woon in Haarlem en ken ondertussen heel veel leuke en bijzondere plekken voor een fotosessie, maar ik laat me ook graag verrassen door jullie ideeën!

Hebben jullie net een kleintje gekregen? Dan kom ik graag bij jullie thuis. Ik pas me aan aan het ritme van jullie en jullie kleine, zodat jullie bijvoorbeeld in alle rust kunnen voeden of de luier verschonen. Zijn er broertjes en zusjes? Die mogen natuurlijk ook  op de foto. Alles mag, niks hoeft.

Kinderfotografie Haarlem Middenduin

*Bovengenoemde prijzen zijn inclusief reiskosten binnen een straal van 25 km vanaf postcode 2036SK en BTW, dat is wel zo makkelijk. Het fotoboek is 15x15 cm en heeft linnen cover. Pictures & Love Stories behoudt het recht om de foto’s te gebruiken voor de eigen website, social media of drukwerk. Indien jullie dit liever niet willen, gelieve dit vooraf aan te geven. Bij alle boekingen gelden de algemene voorwaarden.