Fotosessie op het strand

ongedwongen & gezellig

Fotosessie op het strand

Fotosessie op het strand

De Nederlandse kust is één van mijn favoriete plekken voor een ongedwongen en ontspannen fotoshoot. De kinderen hebben alle ruimte om te rennen, spelen, op zoek te gaan naar schelpen of bijvoorbeeld om zandkastelen te bouwen. Tijdens een fotosessie op het strand ontstaan de ideale omstandigheden voor een ongedwongen en spontane fotoshoot 🙂

Puur en spontaan

Tijdens deze fotosessie aan het strand in Heemskerk aan Zee ging er een surfboard mee, wat natuurlijk op zich zelf al erg fotogeniek is :-), maar ook bij het gezin paste. De vader is namelijk een fanatieke watersport man. Kinderen laten zich over algemeen niet regisseren en dat is ook niet nodig, zodra ze in hun element zijn ontstaan de leukste en spontaanste momenten, die ik dan vastleg. Ook tijdens deze shoot heb ik een aantal kilometers afgelegd, door de duinen heen en over het strand, alles voor die pure en spontanen momenten!

Tips voor een ongedwongen en spontane fotosessie

Naast een paar mooie portretten van jullie en jullie kinderen is het ook waardevol om foto’s te maken waar jullie van elkaar genieten en de interactie tussen elkaar. Dat kan door middel van spelletjes, maar denk ook aan een favoriete activiteit van een van de gezinsleden die jullie samen gaan ontdekken of leren. Zoals tijdens deze fotoshoot met de watersport man 😉 .

Wil je ook een ongedwongen en spontane fotosessie op het strand met je gezin?