Fotoboek

Altijd inbegrepen

Er is altijd een mini fotoboek inbegrepen bij alle bruidsreportages. Mooie foto’s moeten namelijk in een mooi album getoond worden. Het is fijn om af en toe (of heel vaak ;-)) door een fotoboek te bladeren en jullie dag her te beleven! Willen jullie liever een uitgebreider verhaal in een groter trouwalbum waar jullie ook invloed hebben op de opmaak? Dan kunnen jullie voor een upgrade kiezen.

 

Upgrade

Aan de hand van jullie top 10 favoriete foto’s maak ik een opmaak die het volledige verhaal van jullie dag vertelt. Uiteraard krijgen jullie de mogelijkheid om uitgebreid naar de opmaak te kijken en jullie eventuele aanpassingen door te geven. Pas als jullie helemaal tevreden zijn met de opmaak stuur ik de bestanden naar de drukker.

Daarnaast kunnen jullie kiezen uit extra opties zoals diverse materialen en kleuren voor de cover, bewaardozen, formaat van het boek, personalisatie door middel van bijvoorbeeld jullie namen in relief op de cover en ouderboekjes.

Fotoboek
Fotoboek

“Een mooi fotoboek voor jullie trouwfoto’s! Omdat er niets boven een gedrukt fotoboek gaat om jullie bruiloft te herbeleven!”