Bruidsreportage Castricum aan Zee

ongedwongen & relaxt

Bruidsreportage Castricum aan zee

Bruidsreportage Castricum aan Zee

Castricum aan Zee heeft brede duinen met mooie begroeiing en is ook nog eens prachtig heuvelachtig. Van hoge grassen tot zandpaadjes tot mooi uitzicht over de kustlijn, ideaal voor een bruidsreportage! Afgelopen jaar (2018) mocht ik de bruiloft van Sandra & Stephan fotograferen, in Castricum aan Zee. Het was een mooie en warme dag, met veel badgasten op het strand. Daarom besloten we de duinen in te gaan voor de bruidsreportage. Het was er heerlijk rustig vergeleken met het strand, ideaal voor ongedwongen en pure bruidsreportage. Daarnaast is het gebied zo uitgestrekt dat je er bijna niemand tegenkomt en heerlijk kunt genieten van elkaar en de omgeving.

“Geen ongemakkelijke poses of geposeerde foto’s, de duinen nodigen uit voor ongedwongen en pure momenten, foto’s waarop jullie jezelf kunnen zijn!”

Dronefotografie
De duinen en kust zijn ook prachtig om vanuit een ander perspectief te fotograferen, bijvoorbeeld met een drone. Ten tijde van deze bruiloft was het nog toegestaan om met een droge in de duinen te vliegen. Helaas zijn de regels ondertussen veranderd en moet er toestemming worden gevraagd. Voor meer informatie hierover raadpleeg de site van PWN.

Ook een ongedwongen en relaxte bruidsreportage in de duinen van Castricum aan Zee?