Bruidsfotografie Trompenburg Rotterdam

groene oase in de stad

Bruidsfotografie Trompenburg Rotterdam

Trompenburg in Rotterdam is een prachtig aangelegde tuin met bomen, struiken, bloemen en een kas. De tuin ligt in de wijk Kralingen, aan de rand van het centrum van Rotterdam. Een oase van groen en rust in de drukke randstad. Een ideale plek voor bruidsfotografie! Denk aan hoge bomen, paadjes, bruggetjes, verborgen hoekjes tussen de haag met in het voorjaar en de zomer volop kleur door alle bloemen die er bloeien.

Afgelopen jaar mocht ik de bruiloft van Marieke & Roy fotograferen. Na een zoektocht naar een mooie groene locatie voor bruidsfotografie in de directe omgeving van Rotterdam, kwamen we uit op Trompenburg. Wat een mooie en bijna verborgen oase van rust in de drukke stad. Alle ingredienten voor ongedwongen en ontspannen trouwfotografie zijn er aanwezig. Later dat jaar ben ik er nog een keer geweest voor bruidsfotografie met een bruidspaar.

Trompenburg in Rotterdam heb ik toegevoegd aan mijn lijstje met favoriete fotoshoot locaties in de randstad 🙂 . Ik hoop hier nog vaker terug te mogen komen! Ook ongedwongen en relaxte trouwfotografie in Trompenburg Rotterdam?

Hebben jullie trouwplannen en zijn jullie opzoek naar een enthousiaste en lieve fotografe? Vraag vrijvblijvend beschikbaarheid en informatie op. Wie weet tot snel!

Bruidsfotografie locatie: Trompenburg Tuinen & Arboretum Rotterdam