Bruidsfotografie Teylers Museum

uniek & authentiek

Bruidsfotografie Teylers Museum

Bruidsfotografie Teylers Museum

Al jaren staat het Teylers Museum op mijn verlanglijstje om daar een bruiloft te mogen fotograferen. Toen Katinka & Rik mij vertelde dat zij daar gingen trouwen kon mijn geluk niet op. Ik kom regelmatig in het Teylers Museum voor diverse foto opdrachten, maar tijdens een bruidsreportage mag je ook op plekken komen die niet toegankelijk zijn voor het publiek. Zoals de bibliotheek en het balkon in de prachtige ovale zaal. De bibliotheek heeft prachtige dakramen die een mooi en zacht licht geven. Ideaal! Ook de ovale zaal is prachtig en heel licht in tegenstelling tot de bibliotheek.

Alice in Wonderland taartentafel

De dag van Katinka & Rik begon bij het huis van de ouders van bruid. Na de ‘first look’ namen ze de tijd om samen met een klein groepje te genieten van een prachtige taart, van Life of Pie, en een heerlijke lunch. De gedekte tafel in de achtertuin deed mij denken aan de tafel in de scene met de Mad Hatter in Alice in Wonderland.

Vintage trouwauto

Het bruidspaar mocht een prachtige vintage auto van een kennis lenen voor hun bruiloft. Ze kwamen in stijl aan bij het Teylers Museum en konden bijna voor de deur parkeren (vrienden hadden een plekje voor ze gereserveerd ūüėČ ). Na de ceremonie in de Gehoorzaal gingen de gasten en bruidspaar naar de Rotonde, met een prachtige glazen koepel, voor de receptie.

De dag eindigde met een diner en feest bij Duinpaviljoen de Uitkijk en Bloemendaal. Er was nog even tijd voor een foto met vrienden tijdens het goudenuurtje, voordat de band begon te spelen en het bruidspaar de dansvloer opende!

Hebben jullie trouwplannen en zijn jullie opzoek naar een enthousiaste fotografe? Vraag vrijblijvend beschikbaarheid en informatie op. Wie weet tot snel!

Bruidsfotografie locatie: Teylers Museum
Bruidsjurk: Beautiful by Enzoani
Jasje bruidegom: OGER
Broek, blouse en das: Hugo Boss
Bloemen: Bloemisterij Harry te Heemstede
Ringen: Goudsmid Jacqueline Beijer
Haar & Make-up: Studio New Look
Band: The Familiy Band
Taart: Life of Pie
Locatie diner & feest: Duinpaviljoen De Uitkijk
Fotohokje: Bedrockz