Bruidsfotografie Safari Lodge Zandvoort

i love you to beach and back

Bruidsfotografie Safari Lodge Zandvoort

Bruidsfotografie Safari Lodge Zandvoort

Trouwen met je voeten in het zand op je eigen stukje strand met uitzicht op zee! Wie droomt daar niet van? Safari Lodge in Zandvoort is een relaxte strandtent met een heerlijke beachvibe. Ideaal voor een ongedwongen beachwedding. De cottage is ideaal voor een bruiloft op het strand, naast  de lodge gelegen, maar voldoende afgeschermd zodat het voelt alsof je je prive strandtent hebt.

Vintage trouwauto

De dag van Florin & Frank begon bij hun thuis in Haarlem, waar Florin zich voorbereidde samen met haar moeder, zus, oma en vriendinnen. Het was een gezellige boel in de woonkamer en de meubels waar aan kant geschoven om ruimte te maken voor het aantrekken van de jurk. En wat voor een jurk! Op de hanger zag de trouwjurk er al prachtig uit en zat Florin al gegoten. Er werd zelfs een traantje weggepinkt. Frank mocht voor deze bijzondere dag in de vintage auto van de vader van de bruid rijden. De auto was prachtige versierd met de mooiste bloemenslingers!

Beachy wedding

De weersvoorspelling voor die dag waren niet zoals gehoopt. Er werd wind en regen voorspelt en ook de temperaturen waren verre van aangenaam. In aanloop naar de bruiloft van Florin & Frank hebben we regelmatig contact gehad over het weer en besloten om het risico te nemen en de fotoshoot bij het Wed plaats te laten vinden. De prachtige Hollandse luchten gaven een mooie extra dimensie aan de foto’s (en wie mij ondertussen kent, geef mij geen strak blauwe licht, maar bewolking voor zacht en diffuus licht), maar voorspelde ook regen. Gelukkig bleef het tot aan de ceremonie droog en toen het weer losbarstte zat iedereen onder de gezellige tent.

Taartentafel

Het bruidspaar had familie en vrienden gevraagd iets te bakken voor de taartentafel. Deze was rijkelijk gevuld met de mooiste en vooral lekkerste baksels! Zo leuk en persoonlijk 🙂
Met alle gasten werd er aan lange tafels heerlijk gegeten en van elkaars gezelschap genoten. Het toetje was een heerlijk ijsje van Luciano, die speciaal met een ijskar waren gekomen met de favoriete smaken van het bruidspaar.

Hebben jullie trouwplannen en zijn jullie opzoek naar een enthousiaste fotografe? Vraag vrijblijvend beschikbaarheid en informatie op. Wie weet tot snel!

Bruidsfotografie locatie: Safari Lodge Zandvoort
Bloemen: Youdid Floral Design
Uitnodiging: Miss Letterpress
Photobooth: Fotohuisje huren
Schilder: Feest in verve
Weddingplanner: Plus Belle
IJskar: Luciano