Bruidsfotografie Orangerie Elswout

romantisch & stijlvol

Bruidsfotografie Kasteel de Hooge Vuursche

Bruidsfotografie Orangerie Elswout

Bruidsfotografie en Orangerie Elswout, dat is een perfectie combinatie! De Orangerie is een klassieke en unieke locatie gelegen op het prachtige Landgoed Elswout in Overveen. Een sprookjesachtige plek, ideaal voor een bruiloft én trouwfotografie door de mooie natuur en grote de vele paden, lanen, velden, huisjes, bruggetjes en water. Op het landgoed is zowel de romantische en natuurlijke ogende Engelse landschapsstijl als de strakke en symmetrische Franse stijl aanwezig. Meer heb je niet nodig 🙂

Turquoise openslaande deuren

Het zal jullie niet verbazen dat ik graag op het landgoed Elswout kom voor  trouwfotografie. Niet alleen het natuurgebied is prachtig en fotogeniek, maar ook de Orangerie. Alleen het woord al, orangerie… :-). Het momument is klassiek, stijlvol en straalt een zomers gevoel uit door de mooie grote turquoise openslaande deuren. Door de grote raampartijen stroomt er veel natuurlijk licht naar binnen wat bijdraagt aan mooie en lichte foto’s, bijvoorbeeld tijdens de ceremonie. Maar de grote ramen zorgen ook voor een prachtig uitzicht naar buiten, waardoor je binnen het gevoel hebt midden in de natuur te zijn. Alle ingredienten voor romantische en pure bruidsfotografie zijn aanwezig bij Orangerie Elwsout. Ik ben verliefd op deze locatie en hoop er nog vaker te mogen komen!

Hebben jullie trouwplannen en zijn jullie opzoek naar een enthousiaste fotografe? Vraag vrijvblijvend beschikbaarheid en informatie op. Wie weet tot snel!

Leveranciers bruiloft Helene & Oskar
Trouwlocatie: Orangerie Elswout
Pak: Roka
Trouwjurk: JS Jewelry Shop
Trouwringen: Langerak juwelier
Bloemen: Jasmijn Bloembinders