Bruidsfotografie Hippie Fish

life is good at the beach

Bruidsfotografie Hippie Fish

Bruidsfotografie Hippie Fish

Wat doe je als je gek bent op de zee én de bergen? Tijdens de wintersport vakantie in de bergen kwamen de kinderen van Marieke & Thijs de berg af geskied met hesjes waarop stond, ‘Lieve papa wil je met mama trouwen?’. Super origineel en bijzonder!

From the snow to the beach

Daarom hadden Marieke & Thijs ervoor gekozen om bij de super leuke locatie Hippie Fish in Zandvoort aan Zee te trouwen. Hippie Fish beschikt over een super toffe beach house, exclusief voor bruiloften! Alleen met je eigen gasten beschikken over een eigen locatie met alles erop en eraan.

Ja-woord tijdens zonsondergang

Zo ook de locatie en tijdstip van hun bruiloft. Het plan was om tijdens de zonsondergang elkaar het ja-woord te geven tegenover al hun en vrienden en familie bij de super toffe strandtent Hippie Fish in Zandvoort. De zonsondergang hebben ze helaas niet gezien, met een noordwester storm aan zee zie je alleen maar donkere wolken partijen en heel veel zand 😉 Maar wat heeft iedereen genoten! Van elkaar, het eten, de locatie, het was een groot feest voor groot en klein 😀

Hebben jullie trouwplannen en zijn jullie opzoek naar een enthousiaste fotografe? Vraag vrijvblijvend beschikbaarheid en informatie op. Wie weet tot snel!

Bruidsfotografie locatie: Hippie Fish