Bruidsfotograaf Haarlem

ongedwongen & puur

“Als bruidsfotograaf maak ik bruidsreportages voor liefdevolle en authentieke bruidsparen. Mijn hart gaat sneller kloppen van bruiloften met een persoonlijke touch en vol liefde!”

Bruidsfotograaf Haarlem

 

Graag laat ik me inspireren door het bruidspaar en de omgeving. Want geen bruiloft is hetzelfde, omdat geen mens en geen bruidspaar hetzelfde is. Ik ga mee in de loop van jullie bruiloft en leg deze mooie dag vast op een ongedwongen, niet geposeerde maar ontspannen manier. Puur, zacht en een vleugje artistiek, zo wordt mijn stijl als bruidsfotograaf Haarlem vaak omschreven.

Als bruidsfotograaf ga ik onopvallend en professioneel te werk, want als jullie ontspannen zijn en jullie op je gemak voelen ontstaan de mooiste foto’s. Daarnaast ben ik gek op details en zullen deze zeker niet ontbreken in de reportage.

Graag ben ik er de hele dag bij, van haar en make-up en het aantrekken van de jurk tot het feest. Ook de voorbereidingen van de bruidegom leg ik graag vast, als het logistiek gaat 😉 . Zo wordt jullie hele dag vastgelegd, een compleet verslag van jullie mooiste dag met jullie familie en vrienden!

Bruidsfotograaf Haarlem
Als trouwfotograaf werk ik regelmatig in de omgeving van Haarlem en Amsterdam. Het komt daarom ook regelmatig voor dat ik vaker op een locatie kom, maar ik laat me ook graag verrassen en inspireren door nieuwe locaties en bestemmingen.

Willen jullie graag 2 bruidsfotografen tijdens jullie bruiloft? Ik werk regelmatig met verschillende lieve en leuke collega trouwfotografen. We hebben dezelfde stijl en manier van werken. Het voordeel van twee fotografen is dat er bijvoorbeeld op twee locaties kan worden gefotografeerd; tijdens het aankleden van de bruid én tijdens de voorbereidingen van de bruidegom. Gedurende de dag kan een fotograaf vooral de belangrijke momenten vastleggen en de andere fotograaf alles wat er omheen gebeurd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel jullie er graag meer over tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwsgierig naar het gezicht achter Pictures & Love Stories? Lees mijn verhaal hier!

 

Een bruidsreportage is er vanaf € 950

  • enthousiaste fotografe

  • 5 uur fotografie

  • kennismakingsgesprek

  • 250 foto’s met zorg en liefde geselecteerd

  • professionele editing

  • mini fotoboek 15x15 cm inclusief 20 pagina’s

  • inclusief btw en reiskosten binnen Nederland

Bruidsfotograaf Haarlem

Lieve woorden van een bruidspaar

Stephanie is een geweldige bruidsfotograaf uit Haarlem. Tijdens ons ontmoetingsgesprek was ze al enthousiast en dacht al meteen mee, wij wisten meteen dat zij perfect was voor ons. We zijn ontzettend blij dat we haar hadden als trouwfotograaf voor onze 2 dagen. Ze was geweldig tijdens onze bruiloft, ze heeft alles vastgelegd. Vooral de emoties tijdens de ceremonie zijn prachtig vastgelegd. Je hebt niet eens door dat zij aanwezig is en foto’s maakt, ze doet het op een subtiele manier, waardoor ze echte emotie vastlegt. Tijdens ons feest voelde ze als een gast. Ze voelde heel betrouwbaar en betrokken en heeft ook van deze dag prachtige foto’s weten te maken. Zelfs van onze eerste dans heeft ze mooie foto’s gemaakt.

Stephanie, heel erg bedankt dat je aanwezig was bij onze 2 mooie dagen. Jij bent een geweldig mens! Als we nog een keer fotografe nodig hebben, weten we je te vinden.

Raiza & Ronald